Städ & rengöring

Att ha husdjur ger många roliga och mysiga stunder, men kan också leda till att du får så mycket päls på dina kläder det blir svårt att skilja på mormors gamla pälskappa och din egen favorittröja, smutsiga tassar som lämnar avtryck i soffan och så mycket sand på golven att du börjar fundera på att anlägga en sandstrand i hallen.


Ibland sker olyckor och vissa dofter kan vara svåra att få bort.
Det finns en uppsjö med sprayer och annat att städa med. Många av dessa är kemikaliebaserade rengöringsmedel som både är dyra och miljöbelastande. De klarar inte av att bryta ner utan rengör endast ytan.

Vår favoritprodukt är Biologisk luktsanerare från Naturligt rent. En effektiv och miljövänlig spray som bryter ner och eliminerar det organiska material som orsakar lukten. Används med fördel tillsammans med Biologisk Allrengöringsmedel.

För att bort att ta bort päls och hår från textilier rekommenderar vi Four Paws Magic Coat Remover eller ”Lupussvampen” som den också kallas. Den tar effektivt bort päls och hår, kräver inga dyra refiller som många vanliga klädvårdsrullar och är enkel att rengöra.

Hör av dig!


Hemsida & Design av Intendit Webbyrå