Köp majstor hundmat & kattmat

Majstor högkvalitativt foder

Vi erbjuder högkvalitativt hund & katt foder av naturliga och rena råvaror med högt näringsinnehåll.

För hundar

Ett dietist lågallergent foder som passar alla hundar & framförallt de som är känsliga eller kräsna. I Majstor Hund undviker vi ingredienser som är kända för att orsaka känslighet eller allergier och därmed minskar vi risken för t ex hud, päls och matsmältningsproblem. Majstor är fritt från vete, majs, korn, soja, mejeriprodukter, ägg och andra vanligt förekommande allergena ingredienser.
Majstor Hund finns i smakerna; "Anka & Ris", "Lamm & Ris" & "Lamm & Ris Small Breed/Puppy".

För katter

Ett dietist lågallergent fullfoder som passar alla katter & framförallt de som är känsliga eller kräsna.
Kalkon som enda animaliska råvara gör fodret lättsmält och idealiskt för katter som lätt drabbas av matsmältningsproblem eller är känsliga i foderintolerans.
Majstor undviker konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel och andra ingredienser som t ex nöt, fläsk, fisk, ägg, soja, vete och majs, som är kända för att oraska foderintolerans.
Finns i smaken "Kalkon & Ris".

Blötfoder för katter

Majstor blötfoder för katt finns i två smaker; "Vilt & Grönsaker" eller "Kalkon & Grönsaker". Vilt & Grönsaker innehåller bl.a. Hjort, rådjur och vildsvin beroende på jaktsäsong och tillgång. Majstors produkter är alltid lågallergena för att minska risken för hudproblem och sjukdomar.

Hör av dig!


Hemsida & Design av Intendit Webbyrå