Kattprodukter

Halsband selar & koppel

Halsband i olika modeller med säkerhetslås eller elastiskt band. Tyg eller läder, med eller utan reflex. Selar i storlekar från kattunge till stor med tillhörande koppel.

Kattsand

Klumpande sand av lera finns från

  • EverClean, 10L Lavender/Less trail/Aqua Breeze
  • Four Friends, 7/14kg Parfymfri/Lavender/Baby Powder/Ocean Breeze
  • Intersand, 12kg Odour Lock
  • Monster 10kg Classic/Lavender/Longhair&kitten/Multicat

Life Mate

Är en klumpande lersand som du ska använda om du har en katt med kända urinvägsproblem. Har pH-indikator som reagerar med olika färg vid högt eller lågt värde. Använd kontinuerligt, eller kontrollera din katts hälsotillstånd ett par gånger om året genom att byta ut din vanliga kattsand. Då kan du upptäcka urinvägsproblem i tid!

Wbcl

Vill du vara snäll mot vår miljö ska du välja (World’s Best Cat Litter) En klumpande ”sand” gjord på majskärnor. Helt återvinningsbar och klumparna kan spolas ner toaletten. Blev utsedd till BÄST I TEST 2016 av Plus i SVT

Toalådor

Öppna eller med huv, stora och små allt efter tycke och smak eller plats att ställa dem på.

Klösmöbler

Enkel platta med sisal för väggmontering eller bara lägga på golvet, pelare lång och kort beroende på kattens storlek, möbler i mediumhöjd med liggplatser i olika färger.

Leksaker

I alla varianter, med och utan kattmynta, viftspö, fjädrar och pip. Bollar, möss och andra småsaker från bl.a. FATCAT, Trixie, och Kong att leka med för din katt.

Hör av dig!


Hemsida & Design av Intendit Webbyrå